Zoals de naam het al doet vermoeden, begint het verhaal van Karo's Box bij mezelf. Ik ben Karo, een enthousiaste levensgenietster, getrouwd met Luc, mama van 3 kinderen (Jill, Senne en Jasper) én zot van feestjes.      

Ik maak mijn agenda graag vrij om ergens gezellig te gaan feest vieren. Genieten met vrienden of familie bij een lekker etentje en glaasje wijn, dat geeft me zoveel energie. Ook thuis vieren we graag feest. Gaat het nu om een gezellige zomeravond met vrienden, een familiefeest of een verjaardagsfeestje voor de kids, ik sta altijd te popelen om iets te organiseren. Natuurlijk komt daar heel wat bij kijken: wat staat er op het menu, zorg ik voor een activiteit, decoratie, een geschenkje voor de genodigden…? Heel veel vragen, waar ook heel veel tijd in kruipt. Zeker als je origineel uit de hoek wil komen.

Tijdens corona vielen al die feestjes spijtig genoeg weg en besefte ik pas echt hoe zeer ik die feestjes miste. Gezellig samenzijn, bijkletsen met vriendinnen, onbezorgd genieten van het moment… En ik merkte dit ook bij onze kinderen. Heel veel leuke activiteiten én verjaardagsfeestjes vielen weg. We hebben die corona echt wel vervloekt. Gelukkig hebben we die periode achter ons liggen en is het tijd om die feestjes dubbel en dik in te halen. Zeker kinderen hebben nood aan een normaal leven met plezier én feestjes. Langs de andere kant besef ik ook wel dat ouders de dag van vandaag het heel druk hebben en simpelweg willen genieten van een feestje voor de kids zonder al te veel voorbereiding.

Vandaar dat ik gestart ben met Karo’s Box. Karo’s Box zorgt ervoor dat jij in een paar simpele clicks een superleuk feestje organiseert. Elke All-In Feest Box heeft een ander thema en bevat alles wat je nodig hebt om een feestje te geven. Gaande van een uitnodiging, over decoratie, een activiteit, geschenkje voor de genodigden, versnaperingen… Alles steeds in het thema van de box. Voor de Hawaii Party Box bijvoorbeeld zorg ik voor een pinata in de vorm van een zonnetje, bij de Disco Box is het dan een discobal pinata. Elke pinata is ook uniek aangezien ik ze zelf maak met heel veel plezier en liefde. De andere thema's zijn Voetbal, Beauty en Smul. Elke box bevat andere decoratie, activiteiten, lekkernijen... zodat er voldoende variatie is om meerdere feestjes te organiseren met Karo's Box.

 

Het verhaal van de All-In Feest Box groeide al snel uit naar Cadeau Boxen voor klein én groot, want bij feestjes horen uiteraard cadeautjes. Ik ga steeds op zoek naar originele cadeautjes en test ook alles zelf uit. Net zoals de Knutsel Boxen die ik aanbied. Dit zijn leuke knutselpakketten die je niet in een standaard speelgoedwinkel vindt en die je kind uitdagen zijn creativiteit en concentratie verder te ontwikkelen.

 

In mijn blog 'Start to Party for Kids' wil ik graag mijn feest ervaringen met jullie delen en geef ik tips & tricks voor het organiseren van verjaardagsfeestjes. Vooral gebaseerd op eigen ervaringen en steeds goedgekeurd door kinderen.

 

Ontdek de verschillende Karo's Boxen en begin zonder voorbereiding, stress en zorgen aan het feestje!

 

Veel shop- en leesplezier,

Karo