Maak van jouw huwelijk, geboorte- of lentefeest iets unieks én persoonlijks dankzij Karo's Ceremonie Box

Als ik terugdenk aan onze huwelijksdag in september 2018, krijg ik nog steeds een heel fijn en warm gevoel. Wij kozen voor een burgerlijk huwelijk, gevolgd door een ceremonie met familie en vrienden. Die ceremonie was zo bijzonder en fijn omdat het heel persoonlijk was. Ons verhaal werd verteld, aangevuld met anekdotes van onze getuigen en beste vrienden. De kers op de taart was een verrassingsdansje van onze kinderen en alle andere bruidskindjes. Zo ontroerend mooi en herinneringen voor het leven. 

                

 

Naast het huwelijk zijn ook geboortes en lentefeesten belangrijke momenten in het leven. Tijd om even stil te staan bij het verhaal van jouw kind en dit te delen met familie en vrienden. Hoe klein ze ook zijn, ook zij hebben al heel wat te 'vertellen'. 

 

Lentefeest Tess & Free (juni 2022)  

                                                            

 

Karo's Box helpt jullie graag, vanuit eigen ervaring, deze belangrijke momenten een persoonlijke toets te geven en lanceert daarom Karo's Ceremonie Box. Hier starten we niet met een gevulde box, neen de box is helemaal leeg! Dat is ook logisch want op dit moment ken ik jullie niet. Het moet een heel persoonlijke box worden en samen vullen we die door gesprekken met jullie, jullie familie, vrienden... Wens je ook uitnodigingen, decoratie, lekkernijen... om de box te vullen? Geen enkel probleem, jullie bepalen wat er allemaal in komt.     

 

Waag jij binnenkort de grote sprong of heb je een geboortefeest of lentefeest in het vooruitzicht, en wil je er een unieke, persoonlijke dag van maken? Aarzel dan niet mij te contacteren en samen bekijken we hoe we jullie verhaal kunnen brengen.

 

Bel mij op 0480/63.74.73 of stuur een mailtje naar info@karosbox.be en ik neem zo snel mogelijk contact op.